Направете дарение в полза на „Бъди с приятел – България

Дарение чрез банков превод

Това е стандартният и най-често използван начин за извършване на електронни разплащания.
Банковата сметка на Фондация „Бъди с приятел – България“ в УниКредит Булбанк е:
IBAN: BG50UNCR70001522805177
BIC: UNCRBGSF

Дарение чрез постоянно преводно нареждане

Чрез този вид дарение ежемесечно подпомагате работата ни със сума по Ваш избор, която се удържа чрез директен дебит от банковата Ви сметка. В този случай не е необходимо да предприемате никакви други действия, като при все това ще подкрепяте хора в нужда в техните усилия и пътя им към активен и достоен живот. Ако предпочитате дарение чрез постоянно преводно нареждане, е необходимо да уведомите работодателя си, за да бъдат предприети необходимите мерки за отчисленията, които ще се правят в рамките на посочения от Вас период.

Бъдете наш посланик

Каузата ни във Фондация „Бъди с приятел – България“ се нуждае от подкрепа и ангажираност. Разкажете на своите най-близки и приятели за нас в социалните мрежи, в своя блог или на чаша кафе. Ще ни помогнете да достигнем до повече споделящи нашите ценности хора и да ги убедим да се присъединят към нашата кауза.

Избирайки да ни подкрепите по един от посочените по-горе начини, Вие правите първата важна крачка към подобряването на качеството на живот на тази група лица и нейната пълноценна интеграция в обществото.

Харесва ли Ви нашата работа? Моля, дарете средства!

EUR

Топ 10 онлайн дарители на „Бъди с приятел – България“

# Дарител Страна Брой дарения Дарена сума
1 Ilko Vakarelov България 1 EUR 50

donate-1.jpg
donate-2.jpg
donate-3.jpg